close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  Aldaro Total Pack - Producator și distribuitor, de peste 10 ani, de materie primă și produse din material plastic, polistiren și carton

  Suntem o firmă privată ce are ca scop servirea clienţilor cu cele mai calitative produse ce sunt avantajate de cele mai corecte şi competitive preţuri.

  Am început să atragem atenţia pe piaţa deschisă a ambalajelor încă din 2012, datorită seriozităţii și profesionalismului pe care angajaţii noştri îl oferă pentru producerea şi livrarea comenzilor în timp record.

  Istoric:

  În peste 10 ani de experienţă am reuşit să creem o credibilitate în vederea colaborării cu parteneri afliliaţi si de încredere pe care ne putem baza la orice oră in privinţa calităţii superioare a produselor la preţul avantajos.

  Producem si distribuim materie primă sau produse din material plastic, polistiren şi carton.

  ALDARO TOTAL PACK SRL vă asigură mulţumirea garantată faţă de serviciile oferite deoarece folosim tehnologie modernă la aparatele și masinile de prelucrat, acestea fiind operate de un colectiv de specialitate cu o solidă pregatire profesională de necontestat.

  Distribuire:
  În plus, datorita amplasării punctului de lucru ca si locaţie, avem posibilitatea de a livra personal, într-un timp util, în cele mai multe parţi din zona Transilvaniei, dar și în locuri mai îndepartate!

  Principalele produse pe care le găsiți în oferta noastră:

  Servețele polietilena expandata, Role polietilena expandata, Role bule, Folie expandata, Folie strech manuala, Folie stretch automata, Capse metalice, Capse tabla, Folie expandata, Coltare carton, Benzi adezive scotch, Benzi mascare, Banda PET, Banda PP, Carton ondulat tip 2, Separatoare carton, Profile polietilena expandata, Dispencere, Saci Menaj

  Contact Icon
  expand_less